Solutos_Landing_page_1920x1080px3.jpg

Ilmianna vuoden kehittäjäpsykiatri!

Tunnetko psykiatria tai psykiatriaan erikoistuvaa lääkäriä (lasten-, nuoriso- tai aikuispsykiatri), joka mielestäsi ansaitsee vuoden kehittäjäpsykiatrin kunniamaininnan? 
Tai oletko itse etsimämme henkilö?

Haluamme palkita Suomessa psykiatrian toimialalla toimivan lääkärin, joka on osoittanut työyhteisössä poikkeuksellista aloitteellisuutta ja innovatiivisuutta toiminnan kehittämiseen ja/tai myönteisen uudistuksen aikaansaamiseen. Hakemamme henkilö on toimillaan siten edistänyt potilaiden laadukasta ja vaikuttavaa hoitoa.

Solutos palkitsee vuoden 2021 voittajan 3 000 euron stipendillä. Voittajan ilmiantaja palkitaan 200 euron arvoisella GoGift-lahjakortilla.

Finaaliin päässeet kolme henkilöä haastatellaan, jonka jälkeen raati valitsee voittajan tammikuussa.

Aikataulu ja raati

Ilmiantolomake on auki 13.12.2021 asti.

Raati valitsee ja haastattelee finaalikolmikon viikolla 50/2021. Voittajan julkistus tehdään viikolla 2/2022.

Valintaraadin puheenjohtajana toimii psykiatri, Solutos Oy:n vastuulääkäri ja hallituksen puheenjohtaja Veijo Nevalainen.

Osallistu kilpailuun

Huolehdithan ennen lomakkeen lähettämistä, että sinulla on lupa antaa ilmiannettavan henkilön yhteystiedot. Yhteystietoja käytetään kilpailun yhteydessä, jonka lisäksi tiedot tallennetaan Solutoksen asiakasrekisteriin. Henkilö voi poistua rekisteristä milloin vain näin halutessaan.