f9554043_kuva4-cropped.jpg

Osaamisesi kehittäminen solutoslaisena

Tavoitteenamme on tukea lääkäreidemme ammatillista kehittymistä ja edistää osaamisen jakamisen käytäntöjä sekä Solutoksen liiketoiminnallisia tavoitteita.

Olemmekin määritelleet koulutuksiin liittyvät linjaukset vuoden 2020 alusta alkaen. 

Suhtaudumme työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen myönteisesti ja tuemme jokaisen omaa ammatillista kehittymistä. Järjestämme säännöllisesti myös yhteiskoulutuksia ja seminaarimatkoja. 

Osaamisen jakaminen ─ työssä opittujen asioiden ja erityisesti ulkomailla käytyjen koulutusten osalta ─ on olennaisen tärkeää, jotta uudet asiat ja hyvät käytännöt leviävät meidän kaikkien hyödyksi.

Tarjoamme koulutusrahaa

Tarjoamme vuosittain koulutusrahaa työntekijöillemme. Raha on työntekijälle verovapaa etu, jonka edellytyksenä on, että työntekijän koulutuksessa toteutuu myös työnantajan intressi. 

Lääkärimme voivat osallistua yksittäisiin koulutuksiin tai he voivat osallistua vuosittain Solutoksen lääkärien yhdessä tekemään seminaarimatkaan Euroopassa.

Yhteiset seminaarimatkat suunnittelemme yhdessä, ja lääkärit saavat ylipäänsä kertoa toiveistaan koulutustarvekyselyn avulla. 

Webinaareja ja konsultaatiota konkareilta

Järjestämme yhteisiä koulutuksia, asiantuntijaluentoja ja PIRKKO®-ohjelmistokoulutuksia webinaareina keskimäärin neljä kertaa vuodessa. Ne ovat olleet lääkäreidemme keskuudessa suosittuja.

Lääkärit voivat matalalla kynnyksellä kertoa meille toiveistaan koulutuksien ja luennoitsijoiden suhteen.

Monet Solutos-lääkärimme työskentelevät asiakkaan päässä aika yksin. Tällöin tulee tilanteita, jolloin olisi tarve konsultoida kollegoita. Tätä varten olemme luomassa Solutokseen uutta järjestelmää, jossa nuoret tai kokemattomammat lääkärit pääsevät säännöllisesti konsultoimaan kokeneita lääkäreitä.