f9547356_kuva5-cropped.jpg

Meille töihin 

Hei lääkäri, sote- tai vaikkapa ohjelmistokehityksen ammattilainen, meillä Solutoksessa voit muokata omaa työtäsi omien tarpeidesi ja suunnitelmiesi mukaan. Voit tehdä etätyötä, lähityötä, niiden yhdistelmää tai vaikkapa lyhyempiä projekteja.

Meillä on paljon töitä ja uusia asiakassopimuksia sekä mukava meininki.

Etsimme aktiiviseen asiantuntijayhteisöömme lisää osaavia, innostuneita ja kehittämishenkisiä lääkäreitä sekä muita terveydenhuollon ja aika ajoin hallinnonkin ammattilaisia auttamaan asiakkaitamme ja kehittämään kanssamme toimintaa eteenpäin.

Sinustako ylpeästi solutoslainen?

Huolehdimme urasuunnittelustasi kanssasi ja mahdollistamme toiveidesi mukaista työtä niin lyhyellä kuin pitemmälläkin tähtäimellä.

Meillä reagoidaan työntekijöidemme toiveisiin ja huoliin, kuunnellaan henkilöstöämme tarkalla korvalla ja huomioidaan jokaisen yksilölliset elämäntilanteet.

Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen palkan, työsuhteen ehdot ja muita etuja. Tule mukaan SolutosUraan ja tee oma uraprofiilisi!

Tule kehittämään sote-alaa!

Solutoksen Uudistuskumppanuuskohteissa pääset mukaan kehittämään uutta mallia julkisen terveydenhuollon ja Solutoksen oman tiimin kanssa yhteistyössä.

Haemmekin kasvavaan joukkoomme jatkuvasti:

  • aikuis-, nuoriso- ja lastenpsykiatrian erikoislääkäreitä
  • psykiatriaan erikoistuvia lääkäreitä
  • päihdelääkäreitä

ja aika ajoin myös

  • psykologeja, terveydenhuollon maistereita, sosiaalityöntekijöitä, terapeutteja sekä muita ammattilaisia hallinnon tehtäviin.

rekrytointi@solutos.fi.

Lisätietoja voit kysyä:

Kysy rohkeasti lisätietoja meistä työnantajana sekä työmahdollisuuksista meillä. Tee oma uraprofiilisi: SolutosUra. Olemme sinua varten. 

TOIMITUSJOHTAJA
Kari Lappalainen
040 569 2840

kari.lappalainen@solutos.fi

VARATOIMITUSJOHTAJA
Kalle Horjamo
040 569 2840

kalle.horjamo@solutos.fi

Ota yhteyttä, lähetämme sinulle lisätietoja, miten voit liittyä kasvavaan joukkoomme!